Norrøn Laft

Bygge hytte

Som kunde hos Norrøn Laft skal du føle trygghet gjennom hele byggeprosessen. Fra den første samtalen til overlevering av nøkkelen, kan vi koordinere og tilrettelegge prosjektet for deg. Mange aktører og leveranser er involvert i de ulike byggefasene, om du ønsker kan vi holde tråden i hele prosjektet. Alltid i tett dialog med deg som kunde.

 

 

Byggeprosessen

Vi sørger for en smidig og trygg byggeprosess – fra første spadetak til overlevering av nøkkelen.

1.Det starter med en samtale

Sannsynligvis har du gått med drømmen om hytte ei god stund. Du kontakter Norrøn Laft og vi inviterer deg til et uforpliktende møte. Gjennom å kartlegge dine ønsker og behov, vil vi kunne bidra med vår kompetanse. Alt fra å hjelpe deg å finne den perfekte tomta, eller gjøre dine byggeplaner mer håndfaste.

2. Befaring og planlegging

Når du har bestemt deg for tomt, blir vi med deg på befaring. Vi kan gi deg ideer og inspirasjon til både byggets plassering utforming. Deretter setter vi oss ned sammen med deg for en nærmere konkretisering av dine ønsker og ideer. Disse blir deretter tatt med til tegnebrettet. For de mer skreddersydde og moderne løsningene, bruker vi tjenester hos Troll Arkitekter.

3. Skisser og tilbud

Med tidligere møter som utgangspunkt får du se skisser på fasade- og planløsninger. Du kan komme med innspill og spørsmål og endringer, før vi gir deg et pristilbud. Nå tar du valget om du ønsker å fortsette den påbegynte prosessen. Får vi klarsignal på dette, blir tegningene ferdigstilt ned til detaljnivå.

4. Oppstart og koordinering

For oss er det viktig å ha en god dialog med deg. Derfor begynner vi alltid med et oppstartsmøte hvor du blir orientert om den kommende byggeprosessen i sin helhet. Dersom du ønsker at vi koordinerer med involverte underleverandører, tar vi gjerne denne rollen. Når tømmeret ankommer laftehallen, er vi klare til å starte ditt prosjekt.

5. Ferdigstillelse

Underveis har vi hatt løpende dialog med deg, enten du besøker laftehallen vår, per telefon eller epost. Etter en nøye kvalitetskontroll kan vi endelig overlevere nøklene til deg. Vi håper vårt samarbeid har stått til forventningene, og ønsker deg lykke til som stolt hytteeier!

Les mer om hvilke erfaringer våre kunder har hatt med Norrøn Laft, eller kontakt oss for en hyggelig samtale.